Crossing Border Festival

Of ik mee wilde werken aan een Engelstalige programmakrant die is toegespitst op zowel nationale als internationale literatuur? Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken. Als iemand me ook maar een beetje kent, dan weet je dat ik hier als #bookfreak #bibliofiel #booklovah kinderlijk enthousiast van word.

Voor de ‘The Crossing Border Post’ schreef ik de achtergrondartikelen en deed ik de bijbehorende research over fervent wereldreiziger, voormalig Monty Python-acteur en schrijver Michael Palin, maar ook over de Britse hoogleraar moderne geschiedenis en ‘s werelds bekendste onderzoeker naar Nazi-Duitsland: Ian Kershaw. Bovendien kwamen de Canadese schrijver Patrick deWitt, de Italiaanse schrijvers (en tevens alle drie winnaars van de prestigieuze Premio Strega-literatuurprijs) Paulo Giordano, Sandro Veronesi en Edoardo Albinati én de Brits-Sierra Leoonse schrijfster Aminatta Forna aan bod.

Lees de artikelen in de The Crossing Border Post of klik op de afbeeldingen!

Marjolein heeft een aantal grote artikelen geschreven voor onze Engelstalige festivalkrant, The Crossing Border Post. Ze begreep al snel waar we naar op zoek waren, ging vlot aan de slag en heeft kwalitatief hoogstaande, inhoudelijke artikelen opgeleverd binnen de gestelde deadlines. Ze is professioneel en duidelijk over wat ze kan en hoe ze te werk gaat. Groot pluspunt is dat ze research serieus neemt, duidelijk een groot talent. We zijn zeer tevreden over het eindreslutaat!

Corina Maduro

Hoofd communicatie & PR, Crossing Border Festival